Ventilations-entreprenad

Vår styrka sitter i storleken, vi är ett litet företag med stor kunskap. Vi erbjuder lösningar inom entreprenad för all typ av ventilation.

Ventilation som gör skillnad

Det finns mycket att tänka på när det kommer till ventilation. Exempelvis hur ofta rummet eller utrymmet används, vad det används till och hur länge. Beroende på ditt behov kan vi skräddarsy en lösning som är både energi- och kostnadseffektiv. I det jobbar vi med olika tekniker och komponenter för att maximera nyttan av ventilationssystemet.

Tidigare har vi arbetat med allt ifrån konferensrum som används någon timme per dag och därför inte behöver ett konstant flöde till fabrikslokaler med helt andra specifikationer. Det viktiga för oss är att vi lämnar efter oss bra, syrerik luft från ett ventilationssystem som håller i längden och blir en sund investering för dig som kund, ett jobb vi kan stå för. Så ser vi på kvalité.

Ventilationslösning som är installerat på entreprenad, ett exempelprojekt som vi utför service på.

Kom igång redan idag

Kontakta oss för att få ett prisförslag, eller om du vill starta en diskussion om hur vi kan hjälpa dig med ventilationsentreprenad

Entreprenad, från detalj- till totalansvar.

Vi vill vara med på hela resan, därför kan vi med vår totalentreprenad hjälpa dig med alltifrån planering och projektledning till service av installerade system. Företagsresan vi gjort från under- till totalentreprenör har gett oss verktygen och kunskapen för alla delar av ditt projekt. Hör av dig till oss med det du behöver hjälp med så tar vi fram en lösning tillsammans med dig.

Lokalanpassa ventilationen

Beroende på vilken typ av byggnad som ska ventileras ställs olika krav på systemen. Exempelvis behöver en skola ha ett inneklimat där såväl lärare som elever trivs och kan utföra ett gott arbete. Temperaturen behöver vara behaglig och luften omsättas för att den ska vara syrerik hela dagen. Ett konferensrum har samma krav, men bara under en kortare tid. Det ställer ytterligare krav på systemet. Beroende på om det är en ny eller gammal byggnad kan även uppvärmning vara en vital del av ventilationen.

Tidigare utfört arbete av FLT, där service av ventilation samt energibesparing ingår.